VÅRE PROSJEKT

Pågående og kommende prosjekter

Vi har hele tiden ett stort antall tomter og prosjektboliger for salg, under utvikling eller bygging. Oversikten viser noen av disse. Kontakt oss om du ønsker bygge en annen plass i Agder

Grødum sammensatt.jpg

GRØDUM, BIRKENES
ENEBOLIGTOMTER

Om du er ute etter en romslig tomt i naturskjønne og rolige omgivelser, er Grødum den rette plassen. De siste tomtene i 2.byggetrinn er nå for salg- kontakt oss for mer informasjon.

SMIEVEIEN, HØVÅG I LILLESAND

Like ved sjøen og idylliske Indre Årsnes har vi tre eneboligtomter for salg. Her kan du bygge en romslig bolig over to etasjer- tilrettelagt for optimal sjøutsikt og solforhold.

Grødum sammensatt.jpg
Kjøpmannsvik sammensatt.jpg

KJØPMANNSVIK, HØVÅG I LILLESAND

6 eneboligtomter i solrike og sjønære omgivelser kommer for salg! Meld interesse nå og vær blandt de første til å velge den tomt og bolig!

HOMSTEAN TERRASSE, VENNESLA

Nytt boligfelt i etablerte omgivelser på Homstean. Tomter for enebolig på 1, 2 eller 3 etasjer. Mulighet for hybel eller praktikantdel. Tomter for tomannsbolig og firemannsbolig. Leiligheter. Kommer for salg!

20103 3d.jpg
3D Eksteriør.jpg

KLEIVSTYKKET OG SMALSUNDVEIEN, BIRKELAND

2 eneboligtomter og en tomannsbolig bygges i barnevennlige og solrike omgivelser, like ved skole og barnehage. Lekeplass og badevann like i nærheten.